Телефонують співробітники банку чи аферисти: як це перевірити в Приват24

З метою покращення сервісу та захисту своїх клієнтів від телефонних аферистів, ПриватБанк запустив нову функцію. В оновленій версії застосунку Приват24 з’явилося меню "Комунікації", в якому можна через месенджер або з допомогою телефонного дзвінка зв’язатися з банком. А заодно і дізнатися телефони банку та переконатися, що вам дійсно телефонували звідти.
Про таке оновлення повідомили у прес-службі ПриватБанку.
Нові можливості меню "Комунікації"
Допомога online – для тих, хто хоче оперативно вирішувати проблему прямо у додатку.
Написати в Viber або Telegram – з представниками банку можна зв'язатися через месенджери.
Дзвінок через Приват24 – зателефонувати можна через програму.

Якщо клієнт раніше звертався через проблеми з банком, то в меню "Історія заявок" буде вся інформація про це. Основна мета новоствореного меню – подбати про безпеку клієнтів.
Якщо потрібно переконатися, що до вас дійсно телефонували співробітники ПриватБанку, а не шахраї, у меню "Комунікації" є опція перевірки телефонних номерів та історії вхідних дзвінків від банку.
Також можна повідомити про шахрайство, якщо телефонували не з банку. А ще знайти додаткові телефонні номери банку меню "Контакти"; актуальну карту відділень, банкоматів та терміналів.
Зауважимо, що в Україні люди найчастіше потрапляють у пастку до шахраїв через розголошення своїх конфіденційних даних: CV-кодів, паролів до картки, одноразових паролів для підтвердження операцій тощо.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment